סלט טבולה
3 מנות - כל מנה = מנת ירק ומנת פחמימה
מצרכים:
· ½ כוס בורגול דק או בינוני
· כוס וחצי פטרוזיליה קצוצה
· 10 עלי נענע קצוצים
· 4 בצלים ירוקים קצוצים
· חצי כוס מלפפון קצוץ דק
· חצי כוס עגבניות קצוצות
· 1 שן שום
· 2 כפות שמן זית
· מלח, פלפל שחור
· 1 כף מיץ לימון
· (אפשרי גם 200 גר טופו חתוך לקוביות קטנות. או מעוך במועך פירה- לא חובה.)
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול בכוס מים רותחים - כרבע שעה ומעבירים למסננת לניקוז המים.מעבירים לקערה ומוסיפים 2 כפות שמן זית ותבלינים - שום, מלח, פלפל ומיץ
לימון. מערבבים ומניחיםל- 5 דקות כדי שהבורגול יספוג טעמים. מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים. בודקים תיבול ומגישים.