חזה עוף – ענת ששון 1 חזה עוף = מנת חלבון בשר.
פרוסות חזה עוף כמספר הסועדים – דפוקות דק. מעט מלח, פלפל ומעט סויה.
ל"טגן" במחבת חמה. בצל גדול קצוץ דק, 4 גזרים מגורדים 4 ענפי סלרי קצוץ דק, מלח, פלפל, ועשבי תיבול. מעט אבקת מרק עוף,
לבשל את כל המרכיבים - ללא חזה העוף - על אש קטנה  כרבע שעה. ניתן להוסיף מעט מים.לסדר את פרוסות החזה בתבנית פירקס. לשפוך מעל את הרוטב עם כל הירקות ולאטום בנייר כסף. לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני כ- 25 דקות.
שלח
  • שלח