קציצות קינואה ועשבי תיבול
2 קציצות = 1 מנת פחמימה, 1 מנת ירק.
החומרים:
1 כוס קינואה, 1 צרור פטרוזיליה, 1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור שמיר, 15 עלים של נענע
2 ביצים, 2 כפות סובין קווקר
2 כפות קמח כוסמין, 1 כפית עשבי תיבול יבשים
1 כפית חוואייג' למרק, 1 כפית אבקת מרק ירקות
1 כפית כמון, 2 בצלים, 2 גזרים
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הקינואה ומסננים במסננת ,מבשלים כ-10 דקות ושוב לסנן.
בסיר נפרד מבשלים את הגזר עד שהתרכך מורידים מהאש וטוחנים יחד עם הירק.
מוסיפים לקערה את הקינואה, 1 צרור פטרוזיליה, 1/2 צרור כוסברה,
1/2 צרור שמיר, 15 עלים של נענע,
2 ביצים, 2 כפות סובין קווקר,
2 כפות קמח כוסמין, 1 כפית עשבי תיבול יבשים,
1 כפית חוואייג' למרק, 1 כפית אבקת מרק ירקות
1 כפית כמון, 2 בצלים, 2 גזרים ומערבבים היטב.
יוצרים כדורים בגודל בינוני מטגנים במחבת טפלון עם שתי כפות שמן.