מרק כרישה ושומר
מצרכים:
· 2כרישות גדולות- (רק החלק הלבן) חתוכות לעיגולים קטנים
· 2 שומר בינוניים - חתוכים לקוביות קטנות
· 2שקיות אבקת מרק בצל 10
· 1כף, או יותר לפי הטעם, של חוואייג' למרק
· מלח ופלפל לפי הטעם
· רצוי לבדוק את התיבול לפני שמוסיפים בגלל אבקת המרק והחוואייג'
אופן ההכנה:
מאדים מעט את הכרישה עם אבקת המרק ומוסיפים את השומר. מאדים אותם עם מעט מאד מים והתבלינים עד ריכוך הירקות. מוסיפים 4-6 כוסות מים ומרתיחים כ-5 דקות.
בודקים את הטעם. אם צריך אפשר להוסיף כפית אחת אבקת מרק בטעם עוף.