סלט כרוב   ואטריות 

5  מנות - כל מנה = מנת שומן, וחצי מנת פחמימה.


מצרכים:

·         500גרם כרוב לבן פרוס דק

·         שקיות של נודלס אטריות מסולסלות שלאסם

          (אריזה בצבעי צהוב - שחור שמכילה 4 מארזים של 50 גרם כל אחד. יש צורך בשנימארזים)

·         30 גרם שקדים פרוסים

·         2 כפות סוכר חום

מצרכים לרוטב:

רבעכוס שמן  ורבע כוס מים

רבע כוס חומץ

 3כפיות חרדל דיג’ון עם גרגירים(ולא חרדל רגיל)

 2.5 כפיות שום כתוש

3 כפות כמו סוכר

מלח, פלפל
 

אופן ההכנה:

מרסקים את הנודלסלפרורים, בתוך השקית, ומרוקנים לסיר יחד עם הסוכר והשקדים. מקפיצים תוך כדי ערבובעל מנת שהסוכר

יהפוך לנוזלי ולא יותר. מערבבים ומעבירים לקערה (כדי שהנודלס לאימשיכו להיטגן). כשמתקרר, מתקבלת יציקה שאותה נפורר
מעל הכרוב. מומלץ לערבב כל הזמןגם בעת הקירור ואז האטריות נשארות מפוררות.

את הסלט מרכיבים ממש לפני האכילה על מנת שהנודלס לא יספגו את הנוזלים  שברוטב ויהפכולרכות.כל הכיף הוא בקראנצ’יות.נשמע קצת מסובך אבל לוקח בדיוק 5דקות!
 

שלח
  • שלח