עוגת גבינה ואוכמניות
המצרכים:
-
3 ביצים
-
3גביעי גבינה לבנה 1/2%
-
10מ"ל סוכרזית "דיאטיפ"
-
2/3 כוסחלב 1%
-
3 כפות קמח
-
1כף מיץ לימון
-
1כפית תמצית וניל
-
1קופסת מלית אוכמניות (אפשר להחליף באננס מטוגן ומרוסק, בפרוסות תותים,קווי, מנגו)
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים. מוסיפים לביצים בבחישה את הגבינה, סוכרזית, חלב, קמח, מיץ לימון, תמצית וניל, עד שמתקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ואופים בתנור בטמפ´ 190 מעלות במשך 20דקות בלבד. מוציאים מהתנור ומצפים בפרי כשהעוגה עדין חמה.