קיש בטטות
8 מנות. כל מנה = 1.1/2 מנת פחמימה + 1 מנת שומן.
4 בטטות בינוניות
2 כפות קמח תופח
2 ביצים
2 כפות בצל מטוגן עם מעט שמן וספוג
2 כפות חמאה או מרגרינה
קמצוץ פטרוזיליה קצוצה
לפי הטעם מלח ופלפל
 
אופן ההכנה:
אופים במיקרוגל את הבטטות עם הקליפה כ - 12 דקות. (מומלץ להפוך במהלך האפייה). מצננים את הבטטות ובעזרת כף להוציא את התוכן שלהן לקערה. להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית פאי עגולה (ניתן להעביר גם לתבנית שקעים של מאפינס      ואז יוצאות פשטידות אישיות – מומלץ!)
 
לאפות בחום בינוני עד שהפאי מוכן. 


שלח
  • שלח