סלט כרוב לבן ותפוחי עץ
3מנות - כל מנה = ירק+ 1 מנת פרי
מצרכים:
· 1כרוב לבן
· 3 תפוחי עץ
· דלישסמוזהב או גרנד
· 2בצלים בנונית
· 1 כף שמן
· 2-3 כפות רסק עגבניות
· 2 כפות קטשופ
· מעט מלח
אופן ההכנה:
קוצצים את הכרובלרצועות.חותכים את התפוחים ל-4 מוציאים את הליבה וחותכים לפרוסותדקות.
קוצצים את הבצל דק ומאדים במעט שמן.מוסיפים את הכרוב והתפוחיםוממליחים במעט מלח.
בוחשים מידי פעם על אש בינונית עד שהכל מתרכך.מוסיפיםאת רסק העגבניות והקטשופ. (אם חסר נוזלים יש להוסיף 1/2 כוס
מים). מבשלים כ- 10 דקות נוספות.