סלט פלפלים אדומים .
מצרכים:
· שקית פלפל אדום או גמבה (בערך 2ק"ג)
· 2 בצליים בינוניים
· 1כף שמן
· 3כפות רסק עגבניות
· 2כפות קטשופ
· מעטמלח
· כפית מרק עוף
|
|
אופן ההכנה:
שוטפים את הפלפלים ומנקיםמהגרעינים. חותכים לקוביות בגודל בינוני. קוצצים את הבצל דק ומאדים בשמן, מוסיפים את
הפלפלים ומעט המלח ובוחשים מידי פעם על אש בינונית עד שהפלפל מתרכך ומשנה מעט אתצבעו. מוסיפים את רסק
העגבניות, הקטשופ, כפית מרק עוף ובוחשים היטב (לפעמים אם איןמספיק נוזל מוסיפים 1/2 כוס מים) ומבשלים כ - 10 דקות נוספות.
מאוד טעים לאכולאת הפלפלים קרים בתוספת לבשר או כסלט.