מרק כרישה ושומר

מצרכים:

·         2כרישות גדולות- (רק החלק הלבן) חתוכות לעיגולים קטנים

·         2 שומר בינוניים - חתוכים לקוביות קטנות

·         2שקיות אבקת מרק בצל 10

·         1כף, או יותר לפי הטעם, של חוואייג'  למרק

·         מלח ופלפל לפי הטעם

·         רצוי לבדוק את התיבול  לפני שמוסיפים בגלל אבקת המרק והחוואייג'
 

אופן ההכנה:


מאדים  מעט את הכרישה עם אבקת המרק ומוסיפים את השומר. מאדים אותם עם מעט מאד מים והתבלינים עד ריכוך הירקות. מוסיפים 4-6 כוסות מים ומרתיחים כ-5 דקות.

בודקים את הטעם. אם צריך אפשר להוסיף כפית אחת אבקת מרק בטעם  עוף.
 

שלח
  • שלח