פשטידת תרד וסלמון
5מנות - כל מנה = 1מנת בשר
מצרכים:
· 1שקית (800 גרם) מדליוני תרדמוקפאים סנפרוסט
· 1גביע (250 גרם) גבינת ריקוטה 5% שומן
· 3כפות יוגורט
· 1 חלמון
· 3 חלבונים
· 1 כף קמח תופח
· כף אבקת מרק בצל
· 1 שן שום מלח
· פלפל שחורטחון
· 2כפיות שמן זית
· 200 גרם סלמון, חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות צלזיוס
מחממים את התרד 5 דקות במיקרוגל ומסננים היטב מעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את הגבינה, היוגורט, החלמון, הקמח, אבקת המרק, השום והתבלינים ומערבבים היטב.
מקציפים את החלבונים כחצי דקה - דקה עד שנוצר קצף רך ומוסיפים לתערובת התרד בתנועות ערבוב עדינות.
מחממים במחבת כפית משמן הזית ומטגנים את קוביות הסלמון 1-2 דקות עד שהדג מזהיב מעט.
משמנים תבנית בכפית שמן הזית הנותרות ויוצקים לתוכה את התערובת.
אופים בתנור במשך 30 דקות עד שהפשטידה משחימה.