פשטידת תרד וסלמון

 5מנות - כל מנה = 1מנת בשר
 
מצרכים:
·         1שקית (800 גרם) מדליוני תרדמוקפאים סנפרוסט
·         1גביע (250 גרם) גבינת ריקוטה 5% שומן
·         3כפות יוגורט
·         1 חלמון
·         3 חלבונים
·         1 כף קמח תופח
·         כף אבקת מרק בצל
·         1 שן שום מלח
·         פלפל שחורטחון
·         2כפיות שמן זית
·         200 גרם סלמון, חתוך לקוביות קטנות
 
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות צלזיוס
מחממים את התרד 5 דקות במיקרוגל ומסננים היטב מעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את הגבינה, היוגורט, החלמון, הקמח, אבקת המרק, השום והתבלינים ומערבבים היטב.
מקציפים את החלבונים כחצי דקה - דקה עד שנוצר קצף רך ומוסיפים לתערובת התרד בתנועות ערבוב עדינות.
מחממים במחבת כפית משמן הזית ומטגנים את קוביות הסלמון 1-2 דקות עד שהדג מזהיב מעט.
משמנים תבנית בכפית שמן הזית הנותרות ויוצקים לתוכה את התערובת.
אופים בתנור במשך 30 דקות עד שהפשטידה משחימה.

שלח
  • שלח