תפריט חורף
 
הצבע הכתום ישחק תפקיד מרכזי בקולקציית החורף, הכתום מרגיע ומחמם את מערכת העיכול ועל כן נכניס אותו בפחמימות בקטניות בירקות, פירות ותבלינים.
 
 
ארוחת בוקר
תה צמחים
דייסת קוואקר (שיבולת שועל) 3 כפות על בסיס חלב 1% עם קינמון
 2 משמשים יבשים
 
ארוחת ביניים
1 תפוז בנוני
1 יוגורט בטמפרטורת החדר
 
ארוחת צהריים
מרק ירקות כתומים + מעט כורכום
ירקות מוקפצים עם רוטב סויה + כפית שמן
כוס מג'דרה עדינה ( חצי כוס קינואה + חצי כוס עדשים כתומות והרבה כמון)
מנת דג ברוטב עגבניות ופלפלים.
 
ארוחת ביניים
צאי הודי ( תה תבלינים מחממים עם חלב )
2 פרוסת לחם קל + כף חומוס ומעט חריף
סלט עגבניות שרי ובזיליקום  + 0.5 כפית שמן
 
ארוחת ערב
סלט חצילים קלוי
גבינה בולגרית 5%
שקשוקה
2 פרוסות לחם קל
 
ארוחת לילה
1 צלחת מרק לקט ירקות
1 פרוסת פשטידה פטריות
בהצלחה!
 
 

 

שלח
  • שלח