תפריט לראש השנה:
ארוחת בוקר:
פרוסת לחם קל
1 כף גבינה 5%
ירקות
שתייה
ארוחת ביניים:
1 פרוסת לחם קל
1 כף גבינה
ירקות
פרי
ארוחת צהריים:
סלט ירקות
רוטב סלט ליט
ביצה / טונה במים
ירקות מבושלים
ארוחת ארבע:
מעדן יוגורט דייאט
לפני שיוצאים לארוחה בסביבות 18.00:
2 פרוסות לחם קל
1 פרוסת פסטראמה
ירקות
ניתן לבחור כך: |
אך אפשר גםכך: |
מנת מרק + כף שקדי מרק + כף אטריות + 2כיסונים |
370 |
מנת מרק + כףאטריות |
80 |
גפילטע פיש (קציצהבינונית) |
150 |
גפילטע פיש (קציצהבינונית) |
150 |
פרוסת צלי בשר (120 גר') |
250 |
שוק עוף בדבש |
150 |
3 כפות צ'ימעס |
165 |
1 כף צ'ימעס |
55 |
תפו"א בינוני אפוי עם שמן |
130 |
תפו"א בינוני מבושל ללאשמן |
80 |
כפות אורז עם צימוקים 2-3 |
100 |
כפות סלט חסה עם מעט שמןזית |
50 |
תפוח עץ + כפית דבש |
70 |
פלח תפוח עץ עם מעט דבש |
20 |
רימון בינוני |
100 |
1/4 רימון בינוני |
25 |
פרוסת עוגת שטרודל תפוחים |
200 |
תפוח עץ אפוי עם דבש וקינמון |
60 |
כדור גלידת פרווה |
100 |
|
|
כוס יין אדום מתוק |
150 |
כוס יין אדום יבש |
75 |
שתייה 3 כוסות מיץ ממותק |
270 |
שתייה במהלך הארוחה – מים או דייאט |
0 |
סה"כ |
2055 |
סה"כ |
745 |