דוגמא לסנדוויצ'ים "שמחים"
 
 
2 פרוסות לחם קל                                                       2 פרוסות לחם קל
כף שטוחה גבינת סימפוניה 5%                                        כף שטוחה חומוס
חביתה בכפית שמן זית                                                  2 פרוסות פסטראמה
2 עיגולי פלפל ירוק או אדום                                            עלה חסה, רצועות מלפפון חמוץ
( 1מנת פחמימה 1/2 1  חלבון חלב)                                   ( 1מנת פחמימה 1/2 1 חלבון חלב)
 
2 פרוסות לחם קל  ( צנימים)                                         2 פרוסות לחם קל
למרוח על כל פרוסה כפית ריבה סאנדלפור                           2 כפות טונה במים, 1 כף כמיונז
ו – 2 כפיות גבינה לבנה 5%                                           קוביות מלפפון חמוץ, מעט לימון
                                                                              סלט בייבי
                                                                              (אפשר להכין בתור סלט טונה ואז למרוח)
 
 
2 פרוסות לחם קל                                                         2 פרוסות לחם קל, 2 כפיות מיוקל
כף אבוקדו, נבטים, מתובלים בלימון                                    2 פרוסות חצילים אפויים  בתנור
למרוח חצי כפית רוטב אלף האיים לייט                                2 פרוסות פסטראמה + 1/2 גמבה
( אפשר להכין בתור סלט טונה ואז למרוח)                             סלט ביבי(מנת פחמימה 1/2 מנת חלב)                                                                                             
                                                           
 
2 פרוסות לחם קל                                                         2 פרוסות לחם קל
1 כף סלט חצילים קלוי מוכן , ביצה קשה                              1 פרוסת גבינה צהובה 9%, כף רסק
עלה חסה, עיגולי מלפפון ירוק                                             עגבנייה + אורגנו.להכניס לטוסטר
1(מנת פחמימה +1 מנת חלבון                                            (מנת פחמימה+ 1 מנת חלב)
1 מנת שומן)
 
הערות:

 

  • חשוב לשתות שתייה חמה כאשר אוכלים כריך זה נותן תחושה טובה למשך זמן.
  • לשטוף חסה שלמה ולייבש, שיהיה למספר ימים.
  • לפרוס חציל לפרוסות, לאפות בתנור, ולשמור בקופסא במקרר למספר ימים.
  • לא לשים עגבנייה בכריך זה מרטיב אותו!

בקופסא: עגבניות שרי ופטריות שמפניון, לאכול עם הכריכים זה קטן ואלגנטי.
 

שלח
  • שלח