עוגת גבינה עם פתי בר בטעם שוקולד


12 מנות, 1 מנה = 1 מנת לחם +  1מנת חלבון חלב



מצרכים:

  • 1 כוס פירורים דקים מ – 12 ביסקוויטים בטעם שוקולד (פתי בר)
  • 2 כפות מרגרינה לייט
  • 600 גרם גבינה לבנה 5% שומן
  • ממתיק מלאכותי שווה ערך ל - 1 כוס סוכר
  • 2 כפות קמח
  • 3 ביצים
  • 1 כוס פירורים גסים של ביסקוויטים בטעם שוקולד (כ- 8-10 פתי בר)
 
אופן ההכנה:
מחממיםתנור ל - 180 מעלות (חום בינוני). מערבבים את הפירורים הדקים והמרגרינה לייט, מהדקים את התערובת לבסיס על תבניתקפיצית בקוטר  22  ס"מ.אופים 10 דקות.
מערבבים גבינה, ממתיק מלאכותי וקמח. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו . מקפלים לתערובת בעדינות את פירורי הביסקוויטים הגסים ויוצקים לתוךהתבנית.
אופים שעה ועשר דקות. מצננים, משחררים בסכין חדה מדפנות התבנית, שומרים במקרר ומגישים קר.
 

שלח
  • שלח