לזניה גבינה   8 מנות, 1 מנה – 1/2 1 מנת חלב + 2 מנות לחם
                     
ניתן לאכול כארוחת ערב בליווי סלט ירקות
 
המצרכים:
למילוי: 2 קופסאות קוטג' 5% שומן, 1 כף פטרוזיליה קצוצה, 2 ביצים, מלח, פלפל, 1 כוס מים.
בנוסף: 1 כוס גבינה צהובה מגוררת.
10 -12  דפים של לזניה יבשה, לפני בישול.
 
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את חומרי המילוי.
מבשלים בנפרד במשך מספר דקות את חומרי הרוטב.
מסדרים בתבנית משומנת עלי לזניה ללא בישול מוקדם. מניחים מעל חצי מכמות המילוי, חצי מכמות הרוטב וחצי מכמות הגבינה הצהובה. שוב מניחים את עלי הלזניה, יתר המילוי ויתר הגבינה.
אופים 1 שעה בחום גבוה. ממתינים 10 דקות ורק אחר כך חותכים ומגישים.

שלח
  • שלח