ירכי עוף בקינמון
מרכיבים:
6 ירכי עוף
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום כתושות
קופסא (400 גרם) עגבניות מרוסקות
כ – 2-3 כפות יין לבן יבש
2 עלי דפנה
1 מקל קינמון
קורט אבקת קינמון
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר טפלון גדול. מוסיפים את הבצלים והשום.
ומקפיצים כ – 5 דקות.
מוסיפים את ירכי העוף ואת יתר החומרים. מביאים לרתיחה מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהעוף רך, כ – 30 דקות.
לפני ההגשה מוציאים את מקל הקינמון ועלי הדפנה.
כשמסירים את העור מירכי העוף לפני הבישול המנה מכילה פחות שומן.

שלח
  • שלח