פרגיות – ענת ששון 2 פרגיות בינוניות +3 כפות אורז + סלט = לארוחת צהריים.
 
סיר שאפשר להכניס לתנור או פיירקס שניתן לבשל איתו גם על להבת גז.
פרגיות חתוכות לקוביות, בצל גדול קצוץ.
תבלינים – פפריקה מתוקה, כורכום, כמון, אבקת מרק עוף (מעט), שום כתוש, מלח ופלפל  - לבשל על אש קטנה כרבע שעה.
להוסיף מעל שכבת גזר מגורד, שכבת פטריות טריות, 5 משמשים יבשים קצוצים דק דק, ו- 2 כוסות אורז. להוסיף 4 כוסות מים רותחים ולבשל על אש קטנה כחצי שעה. אחר כך להכניס לתנור לעוד חצי שעה. לפני ההגשה הופכים את התבשיל על צלחת גדולה כמו עוגה.   

שלח
  • שלח