כוסמת

 
 כוס כוסמת – רצוי מרוסיה
1 כף אבקת מרק פרווה – קנור,
1 כף או אפילו פחות-שמן,
1/2  חבילה בצל מטוגן או עדיף-צל בינוני קצוץ דק ומטוגן במים,
מלח, פלפל.
ל"טגן" את הכוסמת בלי כלום תוך כדי ערבוב כ-5 דקות, להוסיף מים רותחים – לערבב ולסנן.(להוציא את המים). להוסיף 3 עד 4 כוסות מים רותחים-לכיסוי הכוסמת +2 ס"מ. 1  כף אבקת מרק עוף פרווה – של קנור, 1/2 חבילה בצל מטוגן,פלפל,מלח,1 כף שמן.לערבב הכל, לכסות את הסיר היטב ולבשל עד שכל המים נעלמים.פותחים – מערבבים וסוגרים לעוד מספר דקות.
 
 

שלח
  • שלח