פיצה תפוחי אדמה


רכיבים:
1 תפוח אדמה גדול
2 עגבניות טריות
3 עלי בזיליקום
 2 שיני שום
מלח ופלפל לפי הטעם
פרוסה טל העמק לייט/ גבינה מלוחה 5%


אופן ההכנה:
מבשלים את תפו"א במים עד שיתרכך וחוצים לשניים.
מכינים במחבת רוטב עגבניות מהעגבניות הטריות, קוצצים את עלי הבזיליקום והשום ומבשלים על אש קטנה 10 דקות.
מפזרים את הרוטב על תפוח האדמה  ומגרדים את פרוסת הגבינה ומפזרים מעל. אפשר לגרד גבינה מלוחה 5% במקום הגבינה הצהובה  אופים בין 10 ל- 15 דקות ומוציאים, ניתן להגיש עם סלט ירקות.
שלח
  • שלח