דג סלמון בשומר ויין לבן
 
חומרים:
 
4 נתחי דג סלמון
1 כפית חמאה
2 פקעות שומר פרוסות דק
1 כף כוסברה קצוצה
1 כוס יין לבן יבש
5 כוכבי אניס
6 פרוסות לימון
מלח ופלפל גרוס
 
אופן ההכנה:
 
מניחים על תבנית נייר כסף ומניחים את נתחי הסלמון. חותכים את השומר ל – 4 רבעים ומניחים לצידי הדג, את כוכבי האניס מניחים לצד השומר, מפזרים את הכוסברה מטבלים במלח ופלפל שחור גרוס על גבי כל התבנית. לוקחים נייר כסף ומכסים את כולה, (ניתן להכניס כל מנה לנייר כסף או להכין את המתכון בתבנית ולסגור עם נייר כסף). אופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 15 דקות
שלח
  • שלח