קציצות עוף עם שמיר
9 מנות.כל 3 קציצות= למנת בשר.
 
 
חומרים:
 
חצי קילו בשר טחון עוף
חצי צרור שמיר
1 בצל
מלח, פלפל שחור, כמון, מרק עוף
1 כף שמן/ תרסיס
4 כפות שטוחות פירורי לחם
 
אופן ההכנה:
 
מגרדים את הבצל במגרדת וסוחטים מנוזלים. קוצצים את השמיר ומעבירים יחד את הבצל והבשר לקערה ומערבבים.
מתבלים כרבע כפית מכל תבלין,  ( אפשר לתבל לפי העין).
מלח, פלפל שחור, כמון, ומרק עוף.
לוקחים צלחת ויוצקים לתוכה את פירורי הלחם.
יוצרים כדורים עגולים ושטוחים ומניחים את הקציצה על גבי פירורי הלחם כך שהקציצה מכוסה  מכל הצדדים.
מחממים תבנית פסים ויוצקים את כפית  השמן או את תרסיס השמן ומטגנים מספר דקות מכל צד.
 
 
                                                                                               
                                                                       בתאבון!
                                                                  
                                                                   מירי סניצקי-  "מיריקל"

שלח
  • שלח