עוגת גבינה עם אינסטנט פודינג - ללא אפייה

 10 מנות כל מנה = מנת חלב + מנת פחמימה

 
 
חומרים:
 
750 גר' גבינה לבנה עד 5% שומן
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 יוגורט עד 3% שומן
1 שקית ג'לטין רגיל - ללא טעם
3-4 כפות כמו סוכר (או כל ממתיק אחר לפי הטעם)
מעט תמצית וניל או שקית סוכר וניל
ביסקוויטים פתי בר לריפוד התבנית.
 
 
אופן ההכנה:
מכינים את האינסטנט פודינג עם היוגורט לקרם חלק.(אפשר במערבל).
מוסיפים את הגבינה, וכמו סוכר,  והווניל ומערבבים היטב.
מכינים את הג'לטין עם ½ כוס מים חמים – מערבבים היטב – ושופכים את הג'לטין לתערובת הגבינה תוך כדי ערבוב רציני למניעת גושים. שופכים את התערובת על הביסקוויטים ומכניסים למקרר למספר שעות.
 
 
 
 
 
                                                                בתאבון!
 
                                                        מירי סניצקי – "מיריקל"
 

שלח
  • שלח